Realiseringar

Byggnation av tillverkningslinjer

Byggnation av tillverkningslinjer är Unitems specialitet. Den största byggda tillverkningslinjen omfattade 21 maskiner som betjänas av bara 3 personer. Linjen var utrustad med 2 robotar, några roterande bord, nitmaskiner, pressar, skruvdragare med manipulatorer, visuella system, RFiD med flera.

Vi kan också skryta med en helautomatiserad tillverkningslinje med över ett tiotal CNC-drivningar som totalt omfattade 14 verktygsmaskiner.

En annan intressant tillverkningslinje som byggts av vårt team är en linje utrustad med ett visuellt system omfattande 11 kameror. Fackmässigt byggande av tillverkningslinjer som överensstämmer med gällande kvalitetsstandarder är nyckeln till företagets framgång.

Vi inbjuder till samarbete inom maskinbygge på beställning samt skapande av mycket komplicerade och krävande projekt. Vi sysslar även med seriella maskiner (monteringsmaskiner, provare, visuella system, CNC-maskiner, mätmaskiner). Maskinbygge och -tillverkning av företaget Unitem uppfyller de gällande säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Vi har mångårig erfarenhet från maskinbygge varför vi kan garantera en hög kvalitet av våra tjänster.

Företagets säte finns i Wrocław. En stor del av våra aktiviteter fokuseras på innovation och ständigt förändrande lösningar inom maskintillverkning på beställning. De av Unitem tillverkade enheterna bidrar direkt till förbättring av tillverkningsföretagets effektivitet. Inom ramen för samarbetet erbjuder vi genomförandet av hela teknologiska processen. Välkommen att utnyttja våra tjänster.

SCANIA produktionslinje

SCANIA produktionslinje

Produktion - monteringsband

Produktion - monteringsband

CNC-produktionslinje

CNC-produktionslinje

BMW produktionslinje

BMW produktionslinje

Bearbetningslinje

Bearbetningslinje

Monteringslinje - vision system

Monteringslinje - vision system

produktionslinje för bröstvårtor

produktionslinje för bröstvårtor